نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشیار ﮔﺮوه ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ و آﺑﺰﯾﺎن، داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ، ایران
2 استادیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
3 دانشجوی دکترای شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، تهران، ایران
4 استادیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز، ایران
5 دانش آموخته دکترای حرفه ای، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده
کلیدواژهها