نویسنده = زهرا طولابی دزفولی
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر مصرف خوراکی عصاره‌ی الکلی جلبک سارگاسوم،Sargassum angustifolium، بر برخی فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)

دوره 13، شماره 1، بهار 1396، صفحه 68-77

10.22055/ivj.2017.31555.1570

زهرا طولابی دزفولی؛ مهرزاد مصباح؛ رحیم پیغان؛ تکاور محمدیان؛ سراج بیتا


2. اثر برون‌تنی عصاره هیدروالکلی پوست درخت گردو بر برخی پاتوژن‌های باکتریایی ماهی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 103-108

10.22055/ivj.2016.16418

نغمه موری بختیاری؛ زهرا طولابی دزفولی؛ بهاره سلیمانی؛ تکاور محمدیان