زرگری، علی (1381). گیاهان دارویی، جلد دوم، انتشارات دانشگاه تهران، صفحات 25-36.
کامکار، ابوافضل؛ توریان، فهیمه؛ آخوندزادهبستی، افشین؛ میثاقی، علی و شریعتیفر، نبی (1392). ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه (.Satureja hortensis L) و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصارههای آبی و الکلی. مجله تحقیقات دامپزشکی دانشگاه تهران، دوره 68، شماره 2، صفحات 175-182.
کلانتر، مجید (1390). گیاهان دارویی و فرآوردههای گیاهی، انتشارات مرز دانش، چاپ اول، صفحه 174.
گلیان، ابولقاسم؛ مظهری، مژگان؛ اکبریان، عبداله؛ حسینیغفاری، مرتضی و عارفنژاد بابک (1390). مبانی کاربرد پری بیوتیکها در تغذیه. تالیف گلن آر. گیبسون و مارسل بی. رابرفروید، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، چاپ اول صفحات 209-240.
مرتضایی، سیفاله؛ رفیعیان، محمود؛ انصاریسامانی، رویا و شاهینفرد، نجمه (1391). مقایسه غلظت ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی هشت گیاه دارویی. مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، دوره دوازدهم، شماره 7، صفحات 520-530.
Ozsoy, N.; Candoken, E. and Akev, N. (2009). Implication for degenerative disorders. antioxidative activity, total phenols, flavonoids, ascorbic acid, beta-carotene and beta-tocopherol in Aloe vera. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2(2): 99-106.
Amagase, H.; Petesch, B.L.; Matsuura, H.; Kasuga, S. and Itakura, Y. (2001). Intake of garlic and its bioactive components. The Journal of Nutrition, 131: 955s-962s.
AOAC (Association of Official Analytical Chemists). (1995). Official Methods of Analysis of Official Analytical Chemists International, 16th edn. AOAC, Arlington, Virginia, USA.
Corzo-Martinez, M.; Corzo, N. and Villamiel, M. (2007). Biological properties of onions and garlic. Trends Food Science Technology, 18(12): 609-625.
Farahi, A.; Kasiri, M.; Sudagar, M.; Soleimani Iraei, M. and Zorriehzahra, S.M.J. (2012). Effect of dietary supplementation of Melissa officinalis and Aloe vera on hematological traits, lipid oxidation of cacass and performance in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Animal and Feed Research, 2: 01-05.
Feldman, B.F.; Zinkl, J.G. and Jain, N.C. (2000). Schalm’s Veterinary Hematology. 5th ed. Lippincoti Williams & Wilkins. Pp: 1120-1124.
Glenn, R.G. and Marcel, B.R. (2008). Handbook of prebiotics. Translated by Golian, A., Mazahari, A., Akbarian, A., Houseni Ghafari, M., Arefnejad, B. Ferdowsi University of Mashhad Press. Publication No. 583. P: 557.
Ilalyaraja, N.; Khanum, F. and Anilakumar K.R. (2010). Antiulcerative colitic and anti bacterial properties of hydroalcoholic extract of Aloe vera (L) gel. Herbal Medicine and Toxicology, 4: 197-206.
Khosravinia, H.; Alirezaei, M.; Ghasemi, S. and Neamati, S. (2015). Effect of Satureja khuzistanica essential oils on antioxidative potential and postmortem pH of breast muscle in heat stressed broiler chicken. Journal of Veterinary Research, 70(2): 227-234.
Pang, S.h.; Xing, Y.; Riu, L. and Jian Ping, C. (2010). Effects of nitrobenzene on liver antioxidant defense system of Carassius auratus. Chemical Research in Chinese Universities 26(2): 204-209.
Pearson, M.P. and Stevens, E.D. (1991). Size and hematological impact of the splenic erythrocyte reservoir in rainbow trout, Onchorynchus mykiss. Fish Physiology and Biochemistry, 9: 39-50.
Satoh, K. (1978). Serum lipid peroxidation in cerebrovascular disorders determined by a new colorimetric method. Clina Chimica Acta: International Journal of Clinical Chemistry, 90: 37-43.
Scholz-Ahrens, K.E. and Schrezenmeir, J. (2002). Inulin, oligofructose and mineral metabolism-experimental data and mechanism. British Journal of Nutrition 87, s179-s186.
Sefidkon, F. and Jamzad, Z. (2005). Chemical composition of the essential oil of three Iranian Satureja species (S. mutica, S. macranthaand S.intermedia). Journal of Food Chemistry, 91: 1-4.
Thrall, M.A. (2004). Veterinary Hematology and Clinical Chemistry.Lippincott Williams & Wilkins USA. P: 556.
Vulevic, J.; Rastall, R.A. and Gibson, G.R. (2004). Developing a quantitative approach for determining the in vitro prebiotic potential of dietary oligosaccharides. FENS Microbiology Letters, 236: 153-159.