نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکدهی دامپزشکی، دانشگاه تبریز
2 استادیارگروه پژوهشی دامپزشکی و علوم دامی، پژوهشکده کشاورزی هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، کرج- ایران
3 دانش آموخته دکترای حرفه ای، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
4 دانشیار گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
5 دانشیار گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات