کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C
اثر مکمل های گیاهی و اینولین بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در ماهی جوان کپور معمولی (Common Carp)

دوره 13، شماره 3، آذر 1396، صفحه 115-121

10.22055/ivj.2017.45905.1668

راضیه واعظ؛ حمید محمدی آذرم؛ سید محمد موسوی؛ ابراهیم رجب زاده


تأثیر مصرف خوراکی عصاره‌ی الکلی جلبک سارگاسوم،Sargassum angustifolium، بر برخی فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 68-77

10.22055/ivj.2017.31555.1570

زهرا طولابی دزفولی؛ مهرزاد مصباح؛ رحیم پیغان؛ تکاور محمدیان؛ سراج بیتا