کلیدواژه‌ها = جوجه های گوشتی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی بیان ژن های آنزیم های آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با ویتامین E ، عصاره ی گیاه خرفه و پسته ی وحشی تحت استرس گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1398

10.22055/ivj.2019.154392.2084

محمود نظری؛ مولود ربیعه؛ هدایت الله روشنفکر؛ محمدرضا قربانی


3. اثر آنتی بیوفین® بر جمعیت باکتری‌های اسید‌لاکتیک و لاکتوباسیل‌های دستگاه گوارش در جوجه‌های گوشتی

دوره 13، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 67-74

10.22055/ivj.2017.53536.1728

فروغ طلازاده؛ صفا ورناصری؛ منصور میاحی؛ داریوش غریبی؛ تکاور محمدیان


5. تأثیر گیاه خرفه بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی جوجه های گوشتی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 88-97

محمدرضا قربانی؛ محمد بوجارپور؛ منصور میاحی؛ جمال فیاضی؛ سیدرضا فاطمی طباطبایی؛ سید صالح طباطبایی


6. اثر افزایش انرژی جیره و افزودن اسید استیک بر عملکرد و میکروفلور روده ی جوجه های گوشتی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 44-54

محمد روستایی علی مهر؛ حدیث مؤیدی‌احمدسرایی؛ محمود حقیقیان‌رودسری