کلیدواژه‌ها = %D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85 %D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%86%DB%8C
تأثیر سطوح مختلف آرد میوه بلوط بر بیان ژن‌های IL-5 و IL-6 در بافت بورس فابریسیوس جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 127-134

10.22055/ivj.2022.321098.2427

نسرین طهماسبی؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمدرضا بحرینی بهزادی


اثر پودر پوست سبز گردو (Juglans regia) بر برخی پاسخ‌های ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 13، شماره 2، تیر 1396، صفحه 86-95

10.22055/ivj.2017.50827.1712

بهناز موسوی راضی؛ محمد روستائی علی مهر؛ مازیار محیطی اصلی


تأثیر مصرف خوراکی عصاره‌ی الکلی جلبک سارگاسوم،Sargassum angustifolium، بر برخی فاکتورهای خونی و ایمنی ماهی ماکرو (Labidochromis caeruleus)

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 68-77

10.22055/ivj.2017.31555.1570

زهرا طولابی دزفولی؛ مهرزاد مصباح؛ رحیم پیغان؛ تکاور محمدیان؛ سراج بیتا


اثر تغذیه با سطوح مختلف لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد و فعالیت لایزوزیم سرم و موکوس تاس‌ماهی سیبری جوان

دوره 9، شماره 2، تیر 1392، صفحه 5-16

خلیل اسلاملو؛ بهرام فلاحتکار؛ سایچیرو یوکویاما؛ علیرضا عباس‌علیزاده