کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 18
1. بررسی بافت شناسی برخی اجزای دستگاه گوارش، کبد و هماتولوژی جوجه‎های گوشتی تحت تیمار تغذیه ای حاوی اسانس آویشن خالص و محافظت شده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1398

10.22055/ivj.2019.148842.2071

محمد رضا بهرامی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی


2. تأثیر پودر دانه گشنیز و آلفا- توکوفریل استات بر پاسخ ایمنی همورال، وضعیت آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1398

10.22055/ivj.2019.133139.2043

احمد علی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم


4. تعیین تیپ مولکولی متانوموویروس پرندگان در جوجه‌های گوشتی استان اصفهان

دوره 14، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 42-49

10.22055/ivj.2017.65695.1826

بهزاد سپیانی؛ مجید غلامی آهنگران؛ حسن ممتاز


5. ارزیابی بیولوژیک انواع مختلف دی کلسیم فسفات تولید ایران و مقایسه اثر آنها بر شاخص های تولید و ویژگی های استخوان در جوجه های گوشتی نر

دوره 14، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 50-60

10.22055/ivj.2017.91829.1937

فرزین علی ملایری؛ محسن فرخوی؛ مهرداد مدیرصانعی؛ مسعود هاشم زاده؛ محمد رضائیان


11. اثر آویشن شیرازی در جیره بر بازده رشد و میزان اکسیداسیون لاشه در جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 42-51

10.22055/ivj.2016.12996

الهام صالحی؛ شهاب بهادران؛ عزیزالله فلاح مهرجردی؛ عبدالناصر محبی


12. اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر برعملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 105-114

10.22055/ivj.2015.11594

رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ حشمت سپهری مقدم؛ عای زنگنه


15. مقایسه تأثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 120-125

منصور میاحی؛ مسعودرضا صیفی‌آبادشاپوری؛ مهدی پورمهدی‌بروجنی؛ امین بهزادی


16. اثر عصاره گیاه سر خار گل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 60-70

محمد روستائی علی مهر؛ باهر قهرمانی زهرائی؛ محمود حقیقیان رودسری