کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 17
10. اثر آویشن شیرازی در جیره بر بازده رشد و میزان اکسیداسیون لاشه در جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 42-51

10.22055/ivj.2016.12996

الهام صالحی؛ شهاب بهادران؛ عزیزالله فلاح مهرجردی؛ عبدالناصر محبی


11. اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر برعملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 105-114

10.22055/ivj.2015.11594

رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ حشمت سپهری مقدم؛ عای زنگنه


14. مقایسه تأثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 120-125

منصور میاحی؛ مسعودرضا صیفی‌آبادشاپوری؛ مهدی پورمهدی‌بروجنی؛ امین بهزادی


15. اثر عصاره گیاه سر خار گل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 60-70

محمد روستائی علی مهر؛ باهر قهرمانی زهرائی؛ محمود حقیقیان رودسری