کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تأثیر سطوح مختلف آرد میوه بلوط بر بیان ژن‌های IL-5 و IL-6 در بافت بورس فابریسیوس جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 127-134

10.22055/ivj.2022.321098.2427

نسرین طهماسبی؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمدرضا بحرینی بهزادی


تأثیر شکل خوراک و فیبر بر تغییرات بافت شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 16-29

10.22055/ivj.2020.189343.2147

ابتسام بوعذار؛ سمیه سالاری؛ نعیم عرفانی مجد؛ سید کاظم موسوی فخر


مقایسه اثر ضدکوکسیدیایی عصاره‌های مرزنجوش (Origanum vulgarea) و دِرمَنه ( Artemisia sieberi) با سالینومایسین در جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 121-131

10.22055/ivj.2020.225795.2246

سید صدرالدین موسوی نسب؛ سیدمحمدمهدی کیایی؛ محمدحسن بزرکمهری‌فرد؛ صادق رهبری؛ سعید چرخکار


اثر آویشن شیرازی در جیره بر بازده رشد و میزان اکسیداسیون لاشه در جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 4، بهمن 1394، صفحه 42-51

10.22055/ivj.2016.12996

الهام صالحی؛ شهاب بهادران؛ عزیزالله فلاح مهرجردی؛ عبدالناصر محبی


اثر شکل فیزیکی خوراک و پودر آب پنیر برعملکرد و تغییرهای مورفولوژیکی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 3، آبان 1394، صفحه 105-114

10.22055/ivj.2015.11594

رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ حشمت سپهری مقدم؛ عای زنگنه


اثر عصاره گیاه سر خار گل (Echinacea purpurea) بر عملکرد، پاسخ‌های ایمنی سلولی و هومورال جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تیر 1392، صفحه 60-70

محمد روستائی علی مهر؛ باهر قهرمانی زهرائی؛ محمود حقیقیان رودسری


مقایسه تأثیر افزودن آلفامیون و بیومین به جیره غذایی بر پاسخ ایمنی در برابر واکسن کشته آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ H9N2 در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تیر 1392، صفحه 120-125

منصور میاحی؛ مسعودرضا صیفی‌آبادشاپوری؛ مهدی پورمهدی‌بروجنی؛ امین بهزادی